Buurtinformatienetwerk Sint-Lambrechts Herk

BIN Sint-Lambrechts-Herk: een woordje uitleg

Het Hasseltse stadsbestuur gaat samen met lokale politie Limburg Regio Hoofdstad verder met de uitrol van buurtinformatienetwerken (BIN).

De kracht van een buurtinformatienetwerk bestaat eruit dat de buurtbewoners van uw wijk een netwerk gaan vormen om de veiligheid en de leefbaarheid in uw wijk te verhogen.

Voor Sint-Lambrechts-Herk heeft Raf Stienen het initiatief genomen om dergelijk BIN op te starten. Iedere buurtbewoner ontving hierover een informatiebrief, met daarin de uitleg hoe inschrijven voor het BIN mogelijk is.

Opstartavond

Om het BIN Sint-Lambrechts-Herk officieel van start te laten gaan, organiseren we een opstartavond. Hier wordt extra uitleg over het BIN gegeven. Ook ondertekenen de burgemeester, de korpschef en de coördinator het Charter.

Graag nodigen wij u uit om hierop aanwezig te zijn. Ook indien u nog geen lid bent van het BIN Sint-Lmabrechts-Herk, wees welkom!

Datum: 28/11/22
Tijdstip: 19U45 – 21u
Plaats: Ontmoetingscentrum Elckerlyc
Inschrijven: mail de coördinator de voor- en achternaam van iedere persoon die aanwezig zal zijn op de opstartavond. De coördinator zal u vervolgens toevoegen op de aanwezigheidslijst. E-mailadres coördinator: bin.st.l.h@gmail.com

Bent u nog geen lid, maar wilt u dit wel graag worden? Of wilt u graag meer informatie ove rde werking van het BIN? Surf naar de website https://www.hasselt.be/nl/bin-sint-lambrechts-herk

Heeft u verder nog vragen?
Contacteer ons: huisvanpreventie@hasselt.be of 011 23 90 00
  • Date : 28 november 2022
  • Time : 19:45 - 21:00 (UTC+1)

Organizers

Call Now Button