Moos Herk in de Wereld – 1 novemberactie

01 november in de Elckerlyc … een jaarlijkse traditie … ten voordele van diverse projecten in ontwikkelingslanden waarbij Herkenaren op één of andere wijze zijn betrokken.
Op 01 november 2021 vond de eerste editie van dit initiatief plaats in vervanging van het vroegere Missierama waarvan de opbrengst ging naar ontwikkelingsprojecten van de door Herkenaren gekende missionarissen.
Dit prachtige werk werd vanaf 2021 door een nieuwe groep geëngageerde Herkenaren, die op één of andere manier met een project in een ontwikkelingsland betrokken zijn, verder gezet.
De eerste editie kende een groot succes. Meer dan 150 dorpsgenoten schoven aan bij een heerlijk ontbijtbuffet. In de namiddag werden de verschillende projecten voorgesteld en kon men genieten van een hapje en een drankje. Het sociaal engagement van de Herkenaren werd hierbij nogmaals aangetoond.

MoosHerk in de Wereld hoopt ook dit jaar, dankzij de steun van alle Herkenaren, haar steentje in de ontwikkelingsprojecten te kunnen bijdragen.
Jaak Poncelet en de ouders van Liesbeth Puzeys, zullen op 01 november trouwens in Madagaskar en Kenia zijn om de lopende ontwikkelingsprojecten ter plaatse te volgen en verslag uit te brengen.
Er wordt getracht reportages van deze reizen te bezorgen die dan op 01 november in de kapel naast de grote zaal van de Elckerlyc zullen kunnen worden gevolgd door de bezoekers van het event.
Uiteraard zijn er dan ook de vertrouwde ingrediënten voor een geslaagde 01 novemberdag : een uitgebreid ontbijt, een hapje en een drankje, de tombola, kinderanimatie, de projectstanden en vooral een leuk en gezellig samenzijn. Inschrijven voor het ontbijt kan via onze website.

Onze activiteiten: heerlijk ontbijt vanaf 8u. Reservatie verplicht.

Doorlopend te verkrijgen vanaf 10u30: diverse zoete en hartige versnaperingen. Tussen 14u00 en 18u00 wordt ook kinderanimatie voorzien.

KOM en HELP MEE, want wij hebben uw steun heel hard nodig

Steun verlenen kan ook steeds via rekeningnummer BE27 7330 6243 3573 ten name van “MoosHerk in de Wereld”.

 

http://moosherkindewereld.be

  • Date : 1 november 2022
  • Time : 08:00 - 19:00 (UTC+1)

Organizers

Moos Herk in de wereld

Social :
Call Now Button